De partners van onze aangesloten makelaars

Uw digitaal polisbeheer

Login
Password
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Verzekeringen waarvoor u voorstellen kan vergelijken

Autoverzekering [meer info]
De autoverzekering is in België een wettelijk verplichte verzekering. Om een goedkope autoverzekering te vinden kunt u hier de voorstellen van de aangesloten makelaars vergelijken. En direct online afsluiten.
Bestuurdersverzekering [meer info]
Wanneer u met de auto een ongeval veroorzaakt, is de kans groot dat u als enige niet zult worden vergoed voor de schade die u zelf hebt opgelopen. U kan dit vermijden door een goedkope bestuurdersverzekering af te sluiten.
Motorverzekering [meer info]
Met onze goedkope motorverzekering wordt motorrijden wel heel erg genieten. Naast een lage premie geniet u van vele extra voordelen. De bij Assurtel aangesloten makelaars helpen u aan een goedkopere motorverzekering.
Bromfiets- en scooterverzekering [meer info]
Iedereen die met een bromfiets of een scooter de baan op wil, is verplicht hiervoor een Burgerrechtelijke Aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Zo zorgt men ervoor dat de schade die men bij iemand anders berokkent, betaald wordt.
Woningverzekering [meer info]
De woningverzekering - of ook wel brandverzekering - is een verzekering dat u dekt tegen geleden schade en verlies aan uw woning of gebouw. Deze verzekering is bestemd voor eigenaars van gebouwen, huurders of gebruikers van gebouwen.
BA Familiale verzekering [meer info]
Uw gemoedsrust is echt niet volledig zonder te denken aan de flaters van uw kinderen, de babysitter of van de hond.
Hospitalisatieverzekering [meer nfo]
Een ziektekostenverzekering of hospitalisatieverzekering is tegenwoordig een must voor elk gezin. Deze verzekering betaalt de kosten terug van een opname in het ziekenhuis die niet vergoed worden door de wettelijke ziekteverzekering.
Levensverzekering [meer info]
Levensverzekeringen zijn verzekeringen die aan de begunstigde een bepaald bedrag uitbetalen als de verzekerde op een vooraf bepaalde datum in leven is.
Uitvaartverzekering [meer info]
Een uitvaart kost veel geld. De gemiddelde uitvaart kost al gauw € 5.000,--. Om uw nabestaanden niet met deze kosten te belasten, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk hier alle uitvaartverzekeringen op prijs en kwaliteit en vindt snel de beste uitvaartverzekering.
Rechtsbijstandsverzekering [meer info]
De verzekering rechtsbijstand privé leven waakt over uw rechten In ons belgisch recht is het zo dat de persoon die schade lijdt, zelf de nodige stappen moet zetten om zijn vergoeding te bekomen. Dit is niet zo evident, rekening gehouden met ons zeer complex rechtssysteem.
Schuldsaldoverzekering [meer info]
Een schuldsaldoverzekering garandeert de terugbetaling van het hele kapitaal of een deel ervan, naargelang het verzekerde kapitaal, en dit in geval van overlijden vóór het aflopen van het hypothecair contract.
Reisverzekering [meer info]
Een reisverzekering komt niet alleen tussen bij zware ongevallen of ongemakkenmaar ook bij alledaagse kleine voorvalletjes. Met een professionele reisverzekering wordt uw vakantie de unieke tijd, waar u al zolang naar uitkijkt!
Bijstand 24/24 [meer info]
Dankzij deze verzekering kunt u 24 op 24, 365 op 365 dagen per jaar rekenen op bijstand onderweg met uw wagen. Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met uw voertuig, uzelf of uw passagiers is gedekt. Kortom, u kunt steeds met een gerust gemoed de baan op.
Inkomensverzekering [meer info]
De verzekering gewaarborgd inkomen: op het lijf geschreven van statuut van de zelfstandige ondermaats is als u door ziekte of ongeval tijdelijk of blijvend "out" bent.
Arbeidsongevallenverzekering [meer info]
De Wet verplicht elke werkgever om zich te verzekeren voor de arbeidsongevallen die zijn personeel kan overkomen tijdens het werk of op de weg van en naar het werk. De wet geldt zowel voor arbeiders als bedienden, tijdelijke helpers, schoonmaaksters, dienstpersoneel, jobstudenten enz.
VAPZ-verzekering - Aanvullend Pensioen Plan [meer info]
U bent zelfstandige en u wenst een extra pensioenkapitaal op te bouwen op een fiscaalvriendelijke manier? Met Pension Invest Plan-VAPZ maakt u deze dubbele ambitie waar.
KMO verzekering [meer info]
Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor de KMO's, transport en luchtvaart.
Wagenparkverzekering [meer info]
Fleet of Verzekeringsverantwoordelijke wilt u een snelle, professionele en financieel verantwoorde service?
Bestelwagenverzekering [meer info]
Een bestelauto verzekering vraagt een andere verzekering dan de autoverzekering voor personenauto’s. Voor een bestelwagenverzekering, ook voor de tweedehands bestelwagen, hebben wij de beste premies aan zeer speciale voorwaarden.
Vrachtwagenverzekering [meer info]
Goed verzekerd met uw vrachtwagen op weg en bespaar tot honderden euro's op uw vrachtwagenverzekering door de premie te vergelijken van verschillende verzekeraars.
Vaarverzekering [meer info]
Bootverzekering, vaarverzekering of watersportverzekering? Met een bootverzekering, ook wel vaarverzekering of watersportverzekering genoemd, kunt u zich uitgebreid verzekeren van rampspoed. De bootverzekering heeft u overigens ook nodig voor een surfplank of waterscooter.
Jachtverzekering [meer info]
Voor een jachtverzekering dien je niet enkel in de hoedanigheid te verkeren tot het bekomen van een jachtverlof. Ook als u bijvoorbeeld een jachthond traint zonder geslaagd te zijn voor het jachtverlof, (geweer-)jagers helpen tijdens de jacht kan u zich verzekeren. Veroorzaakt de hond een ongeluk tijdens het jagen, dan is men verzekerd.
Golf Guard verzekering [meer info]
Voor ieder persoon die golf speelt als liefhebber
Dierenverzekering [meer info]
De kosten voor de behandeling van uw huisdier kunnen snel hoog oplopen. Daarom is het slim om hiervoor de beste dekking te genieten zodat ook hier geen verassingen opduiken.
Kostbaarhedenverzekering [meer info]
Deze verzekering biedt dekking voor waardevolle voorwerpen of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt, waar dan ook ontstaan.
Goederenverzekering [meer info]
Goederen verzekeren tegen risico van vervoer. Vervoer via zeevaart, wegvervoer (CMR), spoorweg, lucht, binnenvaart.
Evenementenverzekering [meer info]
De evenementenverzekering verzekert ieder aspect van uw evenement. Van onkosten tot ongevallen en van aansprakelijkheid tot weerrisico.
Tentenverzekering [meer info]
Verzekering tent (brand, storm, diefstal, vandalisme, etc)

Vragen over Assurtel ?

016-525-573

Onze nieuwsbrief